IT match event 2015

Onsdag d. 23. september kl. 14.00-17.00 afholdes der IT match event i kantinen på Institut for Datalogi. IT match event er et nyt tiltag, der forener det faglige med det sociale. Det overordnede formal er, at virksomehder og studerende lærer hinanden at kende og finder ud af, hvordan de kan samarbejde både under og efter studiet.

Last modified: 21.09.2015

LEGO, Microsoft, ACCENTURE, Lyngsøe Systems og LOGIMATIC, m.fl. - både lokale, nationale og internationale virksomheder står klar til at møde studerende med kompetencer inden for IT, når der afholdes IT Match Event i kantinen på Institut for Datalogi. Eventen giver virksomheder og studerende mulighed for at møde hinanden, samles om en fælles faglig interesse for IT og for at finde ud, hvordan de kan samarbejde både under og efter studiet.

Institutleder Kristian G. Olesen, glæder sig over den store interesse fra både studerende og virksomheder. ” Henved 300 deltagende studerende og en sand perlerække af it-virksomheder vidner om, at det er gang i it-branchen", siger Kristian G. Olesen, der også ser det som et tydeligt tegn på, at det er nogle eftertragtede kandidater vi uddanner. ”Det er vigtigt, at vi som universitet både styrker og udbygger det virksomhedssamarbejde vi hele tiden har fokus på”. ”Og mødet mellem viden og virksomhed i de studerendes studieforløb er til gavn for både os, vores studerende og virksomheder”, slutter Kristian G. Olesen.

Bag arrangementet står Karrierecentret på Aalborg Universiet og Cassiopeias sociale forening, F-klubben er medarrangør på arrangementet, og de understreger også det sociale element: ”Vores formål er at give de studerende mulighed for at skabe et netværk og få nogle kontakter i virksomhederne allerede under studiet. Derudover skal det også være en hyggelig dag for de studerende og sætte fokus på det gode studiemiljø”, udtaler Jacob Elefsen, Bestyrelsesmedlem, F-Klubben-Institut for Datalogi.”

Deltagende virksomheder.

LOGIMATIC, Kamstrup, IDA, SILKEBORG DATA, Microsoft, NEAS ENERGY, Accenture, epay, BAE SYSTEMS, netcompany, TRIFORK, Lyngsoe Systems, SYSTEMATIC, LEGO

Yderligere information på facebook

Event list