Årets arbejdsmiljørepræsentant findes på Institut for Datalogi

Last modified: 28.09.2016

På årets arbejdsmiljøkonference på AAU kåres enkeltpersoner eller grupper på AAU, som har ydet en særlig indsats for arbejdsmiljøet. På konferencen, der blev afholdt d. 27. september 2016 løb Ulla Øland fra Institut for Datalogi med 3. pladsen.

Ulla hædres for hendes engagerede og vedholdende indsats for at skabe bedre fysisk og psykisk arbejdsmiljø for studerende og ansatte på Institut for Datalogi og for at have præsteret en række gode eksempler som andre på AAU kan lade sig inspirere af.

Et stort tillykke til Ulla!

På årets arbejdsmiljøkonference var temaet "Mennesket i arbejdsmiljøet 2020", og der var forskellige workshops, paneldebat og gruppearbejde om blandt andet om stress og APV. Herudover var der oplæg af Svend Brinkmann om ”Arbejdskultur, mennesket og organisationen” ligesom fremtidsforsker Marianne Levinsen talte om  ”arbejdsmiljø i fremtiden”.

Læs mere om arbejdsmiljøprisen her