Årets underviser 2016 er kåret

En struktureret, afslappet og velforberedt underviser, der får ros for ofte at inddrage spændende og relevant forskning. Sådan lyder karakteristikken af årets underviser blandt andet.

Last modified: 07.09.2016

Årets underviser på Institut for Datalogi er kåret

Det blev lektor Mikael Skov, der bl.a. har kurset 'Advanced Topics in Human-Computer Interaction'. Mikael Skov bliver beskrevet som en struktureret, afslappet og velforberedt underviser, der får ros for ofte at inddrage spændende og relevant forskning.

Studienævn for Datalogi begrunder kåring af årets underviser

I indstillingen til Årets Underviser fremhæver Studienævn for Datalogi bl.a. ”Under arbejdet med at vurdere de forskellige nomineringer til Årets Underviser på Studienævn for Datalogi, har vi stødt på mange gode kommentarer til vores undervisere. Der var dog én, som stod ud blandt nomineringerne. Det er en af vores forskere, som karakteriseres som en helstøbt, god og inspirerende underviser. I nomineringerne blev der lagt vægt på, at han som projekt-vejleder giver de studerende interesse og opmærksomhed, og stiller sig til rådighed og er tilgængelig. Hans studerende føler at der bliver brugt den nødvendige tid - om det så kræver at der går ud over hvad der kan forventes.”

Stort tillykke til Mikael!

Flere billeder findes på facebook.