Dimission på Institut for Datalogi

Onsdag d. 29. juni fejrede institut for Datalogi dimission af nye studerende.

Last modified: 30.06.2016

I alt 85 kandidater afsluttede deres uddannelse og det blev fejret ved en dimissionsfestlighed i universitetets bygninger i centrum af Aalborg. Under dimissionshøjtideligheden var der tale af repræsentant fra erhvervslivet, Bo Lybæk, president og CEO, GPV, og studieleder Uffe Kjærulff. Dimittendtalen blev holdt af cand.polyt. Kristian S. Andersen. Til at binde festlighederne sammen var der musikalske indslag af sangerinde Ann Kathrine Morratz og guitarist Arne George Ralston.

Der skal hermed lyde endnu et stort til lykke til alle dimittenderne! Med ønsket om god vind og ikke mindst en velfortjent sommerferie! De 85 kandidater fordeler sig på følgende uddannelser;

• Datalogi (inkl. spil): 30
  • Datalogi m/sidefag i matematik: 1
  • Datalogi, it: 3
  • Software: 33
  • Informatik: 5
  • Software Development: 6
  • Embedded Software Systems: 2
  • Data Engineering: 3
  • Machine Intelligence: 2

Billeder fra dimissionen er tilgængelige på dette link.

On Wednesday 29th June 2016, the Department celebrated our new graduates at the annual graduation ceremony. 85 students graduated from the following study prorams:

• Computer Science: 30
  • Computer Science (minor in Mathematics):  1
  • Computer Science, IT:  3
  • Software engineering: 33
  • Informatics: 5
  • Software Development: 6
  • Embedded Software Systems: 2
  • Data Engineering: 3
  • Machine Intelligence: 2

Pictures from the graduation ceremony are available here.