DIMISSION PÅ INSTITUT FOR DATALOGI

Torsdag d. 29. juni fejrede institut for Datalogi dimission af nye studerende.

Last modified: 06.07.2017

Torsdag d. 29. juni 2017 fejrede institut for Datalogi dimission af nye studerende.

I alt 87 kandidater afsluttede deres uddannelse og det blev fejret ved en dimissionsfestlighed i Gigantium. Under dimissionshøjtideligheden var der taler af bl.a. agil coach Gitte Klitgaard og studieleder Uffe Kjærulff. Dimittendtalen blev holdt af cand.polyt.Kristian Arnkjær Noach Bertelsen. Til at binde festlighederne sammen var der musikalske indslag af sangerinde Ann Kathrine Morratz og guitarist Arne George Ralston.

Der skal hermed lyde endnu et stort til lykke til alle dimittenderne! Med ønsket om god vind og ikke mindst en velfortjent sommerferie! De 87 kandidater fordeler sig på følgende uddannelser;

·         Datalogi: 27

·         Datalogi (it): 5

·         Software: 32

·         Informatik: 4

·         IT Design and Application Development: 17

·         Machine Intelligence: 2

Billeder fra dimissionen er tilgængelige på dette link (åbner i Dropbox).

On Thursday 29th June 2017, the Department celebrated our new graduates at the annual graduation ceremony. 87 students graduated from the following study prorams:

·         Datalogi: 27

·         Datalogi (it): 5

·         Software: 32

·         Informatik: 4

·         IT Design and Application Development: 17

·         Machine Intelligence: 2

Pictures from the graduation ceremony are available here (dropbox file).