F-klubben fejrer 40 års jubilæum

Last modified: 22.03.2017

Den sociale forening for nuværende og tidligere ansatte og studerende på Institut for Datalogi, F-klubben, kan fredag d. 24. marts fejre 40 års jubilæum. Det bliver fejret med både nye og gamle medlemmer. Der vil være et kort officielt program, der indledes af professor Finn Verner Jensen, der fortæller om F-klubben og den spæde start for 40 år siden. Ligeledes vil der være medlemmer, der fortæller om F-klubbens historie, traditioner gennem tiden samt anekdoter fra tidligere tider.

Fejringen starter kl. 14.00 på Institut for Datalogi (kantinen) og fortsætter resten af dagen/aftenen.

Yderligere information på Facebook