Institutleder Kristian G. Olesen valgt til bestyrelsen for Brainsbusiness

Last modified: 27.04.2017

Kristian G. Olesen, institutleder på Institut for Datalogi, er valgt ind i bestyrelsen til den Nordjyske IKT-klynge BrainsBusiness. Det overordnede mål for BrainsBusiness er at bidrage til, at den nordjyske IKT-klynge anerkendes som en af de mest attraktive og konkurrencedygtige IKT-klynger i Europa.

Klyngen består af:

Innovative, globale og teknologistærke virksomheder
Danmarks største IKT-universitet, Aalborg Universitet med forskning i verdensklasse
Proaktive og samarbejdsvillige offentlige myndigheder

Om sit valg til bestyrelsen siger Kristian G. Olesen; Jeg har deltaget i bestyrelsesarbejdet siden 2009 og tager med glæde en periode til. Jeg kan forhåbentlig bidrage til at bygge bro mellem erhverv og universitet. Vore kandidater bidrager til udvikling af erhvervet ved at bære den nyeste viden fra universitet til praksis, og erhvervets behov og ønsker til fremtidens kandidater er med til at forme og udvikle vores uddannelser. Det er også væsentlig for instituttet at have en direkte kontakt til erhvervet når der skal samarbejdes om forsknings- og udviklingsprojekter. Uanset hvem der er initiativtager, er det oftest til gensidig inspiration og berigelse at have den anden part med i større projekter og satsninger. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem erhverv og universitet.