IT-jobmesse

13. april kl. 16.30-20-00 afholder de studerendes forening, F-Klubben, en jobmesse, hvor 4 udvalgte virksomheder præsenterer deres jobmuligheder for de studerende på Institut for Datalogi

Last modified: 01.04.2016

De deltagende virksomheder er;

• Neas Energy
  • Danske Bank
  • Accenture
  • Systematic.

Hver virksomhed holder en præsentation på ca. 30 minutter. Imellem præsentationerne er der mulighed for at få noget at spise og drikke samt at networke. Arrangementet er primært rettet mod bachelor- og kandidatstuderende fra uddannelserne i datalogi, softwareingeniør, informatik, informationsteknologi, interaktionsdesign og IT design og applikationsudvikling. Og det er særlig relevant for studerende, der dimitterer til sommer.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Tid: 13. april kl. 16.30-20.00

Sted: Institut for Datalogi, Selma Lagerlöfs Vej 300, 9220 Aalborg Øst, lokale 01.95