Nye stjerner på Institut for Datalogi - 2. november 2017

Institut for Datalogi på AAU inviterer til reception i forbindelse med åbningen af AAU Innovations kontor i Cassiopeia-bygningen og afsløring af nye stjerner på stjernevæggen med succesfulde spinoff-virksomheder fra instituttet.

Last modified: 24.10.2017

Åbningen af AAU Innovations kontor på Cassiopeia sker for at give studerende og forskere endnu nemmere adgang til AAU Innovations ydelser, herunder samarbejde med erhvervslivet, rådgivning omkring IPR, samt rådgivning og sparring omkring deres produkt- og virksomhedsidéer med henblik på at få dem omsat til spinoff-produkter og -virksomheder. Kontoret bemandes bl.a. af Claus Skaaning, som selv har en ph.d. fra Institut for Datalogi og efterfølgende startede virksomheden Dezide.

Ved åbningsreceptionen tilføjes desuden nye stjerner på instituttets stjernevæg, som viser nogle af de succesfulde spinoff-virksomheder, som er startet af studerende og forskere fra instituttet. Denne gang er der tale om virksomhederne Ambolt, Trifork, e-Shoptimizer, NemPULS og Netcompany, som således kan tilføje deres stjerner på tavlen, deri forvejen tæller eksempelvis Atira (nu Elsevier), IOLA, HUGIN EXPERT og 2operate

Receptionen indledes kl. 14.30 med korte taler, hvor de nye stjerner fortæller lidt om deres virksomheder og sætter en stjerne på tavlen. Derefter bydes der på lidt godt til ganen under tavlen.

Alle er velkomne - tilmelding ikke nødvendig.