Stigning i ansøgere til Institut for Datalogi

Last modified: 06.07.2016

For 8 år i træk kan instituttet notere en fremgang i det samlede antal 1. prioritetsansøgninger til instituttets uddannelser.  Uddannelserne i software, datalogi og interaktionsdesign står for den største fremgang, og samlet set modtager instituttet 307 ansøgninger mod 257 i 2015.

De mange ansøgninger fordeler sig som følger;

1. Software 135
  2. Datalogi 66
  3. Informatik 18
  4. Informationsteknologi 42
  5. Interaktionsdesign 46

Antallet glæder institutleder Kristian G. Olesen, der ser det som et udtryk for, at de studiesøgende har opfanget budskabet om, at en uddannelse inden for it, ingeniør- og naturvidenskab er spændende, vigtig i forhold til  udviklingen i samfundet og giver gode job- og karrieremuligheder i Danmark og udlandet.