Department of Computer Science

Studenterklubber

F-klubben

F-klubben

F-Klubben arrangerer forskellige sociale events på Institut for Datalogi. Hver anden uge afholdes Foobar (fredagsbar), hvor du kan købe øl og sodavand og hygge med dine medstuderende eller møde studerende fra andre retninger på instituttet.

F-Klubben holder også Fjulefrokost og Fjulestue hvert år, Filmaften hver anden uge og F-Lanparty. Og hvis vejret er til det, afholdes den årlige F-sportsdag med fodbold, bordfodbold og petanque.

Som medlem af F-Klubben kan du købe drikkevarer (kakao, kaffe, øl, sodavand og juice) fra klubbens køleskab, som du finder på instituttet.

Kontakt

Hvis du gerne vil være medlem eller bare høre mere om F-Klubben (måske hvorfor vi hedder F-Klubben :), kan du altid kontakte os:

F-klub-livet

 

fklub.dk

FixD

FixD

FixD er en klub for studerende fra Interaktionsdesign. Klubben arbejder for at styrke de sociale bånd og det stadigt voksende akademiske miljø blandt studerende fra Interaktionsdesign og de undervisere, der er knyttet til uddannelsen.

FixD-klubben står blandt andet for design- og programmeringsworkshops, sociale events og fester, karriereevents og meget mere.

Kontakt

Anders Høgh Hansen fixdaau@gmail.com


Facebook
Instagram

ADSL - AALBORGS DATALOGISKE STUDENTERLAUG

ADSL - AALBORGS DATALOGISKE STUDENTERLAUG

Foreningen repræsenterer Institut for Datalogi i AAU’s studenterpolitiske organer. Det dækker over bestyrelsen, akademiske råd, institutråd, studienævn og ph.d.-udvalg. Her er ADSL med til at sikre de studerende indflydelse og medbestemmelse i forhold til uddannelsernes indhold, studiemiljø, undervisning og meget mere.

ADSL er en også forening, der skaber samlingspunkt for studerende på instituttet i form af sociale og faglige arrangementer og/eller støtte til andre foreninger på instituttet med samme formål.

Kontakt 

Kontaktperson: Nikolaj Rossander
contact@adsl-aau.dk 
Tlf.: 4251 2223

facebook