Department of Computer Science

Future Mobility 2017

DiCyPS, Center for Data-Intensive Cyber-Physcial Systems, indbyder til en spændende og visionær dag, som tager udgangspunkt i de muligheder og udfordringer samfundet, virksomhederne, og individet står overfor i forbindelse med mobilitet og transport.

Last modified: 08.02.2017

Future Mobility 2017

Bliv klogere på hvordan vi kan bygge den digitale infrastruktur til fremtidens intelligente transport, hvilke data der skal opsamles og behandles, hvordan disse data kan bruges til at gøre transporten mere effektiv og grøn, og hvad vi kan tilbyde brugerne af interaktionsmuligheder.  Future Mobility 2017 er en spændende og visionær dag, som tager udgangspunkt i de muligheder og udfordringer samfundet, virksomheder og individet står overfor i forbindelse med mobilititet og transport. 

Der vil være en række spændende oplæg og oplægsholdere på dagen og fra Institut for Datalogi deltager Christian S. Jensen, professor, DAISY, Mikael Skov, lektor, Human-Computer-Interaction, Kristian Torp, lektor, DAISY og Kim Guldstrand Larsen, professor, CISS give oplæg inden for Big Data and mobility og Future Cars and Autonomous Driving. 

Der vil desuden være en lang række andre oplæg af bl.a. Gregers Mogensen, chefkonsulent, Rejsekortet A/S og Knud Kristensen, borgmester, Vesthimmerlands Kommune. Se detaljeret program

 

Praktisk information

Dato: 3. marts 2017

Sted: Aalborg Universitet, Institut for Energiteknik, Pontoppidanstræde 111, auditoriet lokale 1.177

Tid: 09.00-15.00

Pris: Deltagelse er uden beregning – dog afkræves no-show gebyr på DKK 500,- ved afbud senere end 12.00 den 2. marts 2017

Tilmelding: rwu@cs.aau.dk

Tilmeldingsfrist: 1. marts 2017

 

All news