Jobopslag: ØKONOMIMEDARBEJDER I PROJEKTØKONOMIOMRÅDET VED INSTITUT FOR DATALOGI

På Institut for Datalogi søger vi, til en ny fast fuldtidsstilling, en medarbejder som har lyst til at arbejde i et vidensmiljø pr. 1/10-2019, eller snarest efter. Vi søger en ny kollega som i samarbejde med øvrigt personale kan varetage løsningen af instituttets projektøkonomiske opgaver på forskningsområdet.

Last modified: 26.08.2019

STILLINGSBESKRIVELSE

Hvem er vi?
Aalborg Universitet er en spændende verden af viden og et dynamisk miljø, hvor tonen er uformel og engagementet højt. Til tider har vi en hektisk og omskiftelig hverdag, men vi sætter udvikling, samarbejde og et godt arbejdsklima meget højt.

Institut for Datalogi er et af fire institutter på Det tekniske fakultet for IT og Design (TECH). Instituttet er organiseret i tre forskningsgrupper og tre centre placeret i Aalborg. Instituttet har 1100 studerende og 155 medarbejdere, som vægter samarbejdet med erhvervslivet og det omgivende samfund højt. Se mere om instituttet her: www.cs.aau.dk

Som projektøkonomimedarbejder ved Institut for Datalogi vil du blive en del af et sekretariat, der foruden dig pt. består af 14 medarbejdere samt et antal eksterne administrative samarbejdspartnere. Vi er et institut i progression i forsknings- og undervisningsområdet hvorfor du kan forvente at sekretariatet udvides med flere administrative medarbejdere i de kommende år.

Vi værdsætter en humoristisk tone og evnen og lysten til at samarbejde på tværs, og vi lægger vægt på, at du med ambitioner og drive har formatet til at gøre en forskel.

Vi udvikler løbende instituttets administration, hvorfor der vil være rig mulighed for at præge udviklingen og få indflydelse på arbejdsopgaver og på nye tiltag.

Vi tilbyder et alsidigt job med selvstændighed og nogen fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdstider og arbejdstilrettelæggelse. Fælles for alle instituttets opgaver og ansvarsområder er, at de løses i tæt samarbejde med det videnskabelige personale, hvilket fordrer myndighed og eget initiativ og at du sammen med faglig leder kan planlægge og strukturere dine opgaver hensigtsmæssigt og samtidig bevare overblikket og være proaktiv også i pressede situationer.

Hvem er du?
Er du administrativ stærk, brænder for at arbejde med tal i et travlt og internationalt miljø? Trives du med forskellige opgaver inden for administration og er du servicemindet og ansvarsfuld?

Du kommer til at indgå i teamet for projektadministration og skal sammen med resten af økonomiteamet holde styr på projekternes økonomi - herunder bl.a. EU-projekter, Innovationsfondsprojekter og projekter under andre fonde, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

Løbende assistance til forskere i forbindelse med økonomiopfølgning, regelsæt, budgettering løbende såvel som til nye ansøgninger

Tovholder i forbindelse med udarbejdelse af samarbejdsaftaler, partnerregnskaber og projektoprettelser
Registreringer i div administrative systemer for af følge projektet tæt på økonomi og personale.
Regnskabserlæggelse til bevillingsgivere samt kontakt til projektpartnere
Økonomiske afrapporteringer og projektopfølgning til såvel interne som eksterne interessanter
Diverse ad hoc opgaver

Vi arbejder teamorganiseret, og vi vægter derfor, at du både kan arbejde selvstændigt og indgå i et positivt aktivt samarbejde med dine kolleger.
For at løse opgaverne vil det være nødvendigt at du:

gerne har erfaring med administration af projekter
er selvstændig, servicemindet og har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsmiljø
har systematisk sans og evner at bevare overblikket i en udfordrende hverdag med mange opgaver, samarbejdsrelationer og til tider stramme deadlines
er fagligt dygtig, ambitiøs og initiativrig
har intuitivt en god fornemmelse for at se opgaver
har flair for brug af adnministrative IT-værktøjer, herunder Office-pakken og særligt Excel. Måske er du erfaren bruger i universitetet systemer Qlikview, RES, Prophix og ØSS og har en grundlæggende forståelse for såvel projekt- som driftsøkonomi.
du mestrer det danske sprog i skrift og tale og kan også begå dig på engelsk, da den overvejende andel af vores ansatte er internationale medarbejdere.
vi forventer endvidere, at du kan og vil samarbejde på alle niveauer, at du er serviceorienteret og fleksibel, og at du trives med en bred kontakt til kollegaer.

Vi søger en medarbejder, som har en relevant økonomisk baggrund

Jobbet kræver, at du i nogen grad skal være i stand til selv at organisere dit arbejde og søge relevant information til at understøtte sin opgaveløsning. Evnen til at kunne samarbejde bredt med forskellige personalegrupper er en helt grundlæggende egenskab, da du for at kunne løse dine opgaver skal samarbejde tæt med de øvrige medarbejdere på instituttet, institutledelsen og de øvrige økonomienheder på Aalborg Universitet.

> Læs mere og søg stillingen her