Kurt Nørmark er årets underviser på Institut for Datalogi

Lektor Kurt Nørmark er blevet valgt som Årets Underviser på Institut for Datalogi - blandt andet med begrundelsen, at han er et forbillede for de studerende og en inspirerende underviser.

Last modified: 10.09.2020

Traditionen tro kårer alle studienævn på Aalborg Universitet hvert år Årets Underviser på de enkelte institutter. Det er studenterrepræsentanterne i studienævnene, der indstiller kandidaten på baggrund af nomineringer, som medstuderende har indsendt i foråret.

I år har Studienævn for Institut for Datalogi valgt at pege på lektor Kurt Nørmark.

Den rutinerede lektor er koordinator på 1. og 2. semester af software- og datalogiuddannelsen, hvor han desuden underviser i imperativ programmering. Derudover underviser han i programmeringsparadigmer på 7. semester, på tværs af flere kandidatuddannelser. Han er således en af de personer, som mange studerende lærer ret godt at kende allerede fra begyndelsen af deres uddannelse.

Det fremhævede næstformand for Studienævnet, Laurits Brøcker, da han i forbindelse med en forelæsning i PP overraskede både prismodtageren og medstuderende ved at indtage scenen.

- Titlen som Årets Underviser bliver i år givet til en underviser, der er utrolig dygtig – særligt til at bruge alternative undervisningsformer. Det er meget givende for os studerende. Han underviser med en energi, som man kan være meget misundelig på – særligt når man selv skal fremlægge til eksamen. Men det er også ret inspirerende. Ud over det har han også en fantastisk humor, der smitter af på forelæsningerne. Men som man også mærker, når man har gruppearbejde eller møder ham på gangen. Sidst men ikke mindst er han en rollemodel, særligt for de nye studerende.

VI ønsker Kurt Nørmark stort tillykke.