Stort tillykke til alle dimittender!

Et kæmpe stort tillykke til de over 300 nye bachelorer og kandidater på CS, der efter en imponerende indsats gennem flere år nu kan gå på sommerferie efter at have nået en meget vigtig milepæl i deres liv.

Fredag den 1. juli var en festdag på CS. Over 300 studerende kunne lade sig hylde efter at have afsluttet deres bachelor eller kandidat. Mange af bachelorerne ser vi igen efter sommerferien, når de fortsætter på kandidatuddannelsen, mens kandidaterne skal beslutte sig for, hvor de kan anvende de mange kompetencer, som de har fået på CS.

Der er mange samfundsmæssige udfordringer, der skal løses, og med den uddannelse, som dimittenderne har fået på CS, har de alle muligheder for at gøre en forskel.

I sin tale til ved dimissionen fremhævede Institutleder Peter Axel Nielsen netop dimittendernes indsats og de muligheder, uddannelsen giver dem:

”I har al mulig grund til at være tilfredse med jeres indsats og den uddannelse, I har fået her på instituttet. Vi ved, at I har fået en rigtig god uddannelse, for det fortæller de virksomheder, hvor I får arbejde. Vi ved også, at I har det allerbedste fundament for at holde jer opdaterede med den nyeste viden på området, og jeg er overbevist om, at I vil anvende den til at løse virkelige problemer i den verden, I kommer ud i. Stort tillykke til jer alle!”

Department of Computer Science, Aalborg University

Selma Lagerlöfs Vej 300  ・ 9220 Aalborg East, Denmark