Department of Computer Science

Tre specialestuderende direkte videre i job hos Enversion A/S

3 specialestuderende, der har været i praktik i det Aarhusbaserede IT-firma Enversion A/S gennem det seneste halve år, blev forleden håndplukket af grundlægger Jacob Berthelsen og firmaets analytiske direktør Bo Thiesson, og tilbudt fast arbejde når de dimitterer til sommer.

Last modified: 15.03.2016

Anders Roland Nielsen, Mathias Winde Pedersen og Søren Skibsted Als blev positivt overraskede over den glade nyhed og takkede med det samme ja til tilbuddet.

De tre er specialestuderende fra Institut på Datalogi skal aflevere deres hovedopgave inden for emnet kunstig intelligens til sommer. Indtil da er de ansat otte timer om ugen hos Enversion A/S, og når eksamen er i hus, overgår de til at være fuldtidsmedarbejdere i firmaet, der er specialiseret i at levere dataløsninger inden for sundhedssektoren – særligt via kunstig intelligens og maskinlæring.

Vi er rigtig glade for, at de sagde ja. Vi ved jo godt, der er rift om deres slags, og det er også derfor, vi har været ude og sikre os, at der ikke er andre, der løber med dem, vi vil have", siger administrerende direktør for Enversion A/S, Thomas Schultz om sine nye medarbejdere.  Eller nye er jo egentlig så meget sagt, for de tre har som sagt været tilknyttet Enversion A/S i praktik gennem et halvt års tid sammen med en række andre datalogistuderende fra Aalborg Universitet.

At de lige blev Anders Roland Nielsen, Mathias Winde Pedersen og Søren Skibsted Als, der blev ansat skyldes blandt andet deres knivskarpe faglighed, deres samarbejdsevner og evner til at omsætte hardcore datalogi til løsninger, der passer til Enversion’s ambitioner og værdier.

 

All news